Робоча програма технологічної практики. Методичні вказівки для студентів напряму підготовки 6.050503 "Машинобудування" за спец. 7.090221, 8.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв"
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: Р58
Мова: Українська Обсяг: 18 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | . |
| Відомості про відповідальність: | Укладачі: Закалов.О.В., Погорілець І.Г. |
| Загальні зауваження: | К-ра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
12/2007/11 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
12/2007/12 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
12/2007/13 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
12/2007/14 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
12/2007/15 |
|
1 |
0 |
|