укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Закалов О.В., Бортник А.І.
Розрахунок типових робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв

Рiк видання: 2005 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Автор: Закалов О.В., Бортник А.І. Авторський знак: З-18 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 105 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Аннотацiя:У посібнику розглядаються конструктивні розрахунки типових робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв, подано необхідний довідково-методичний матеріал для виконання практичних, лабораторних та контрольних робіт студентами спеціальності 8.090221 "Обладнання переробних та харчових виробництву". Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Методичний посібник
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 14/11/1    1 0
Аб - Абонемент 14/11/10    1 0
Аб - Абонемент 14/11/2    1 0
Аб - Абонемент 14/11/3    1 0
Аб - Абонемент 14/11/4    1 0
Аб - Абонемент 14/11/5    1 0
Аб - Абонемент 14/11/6    1 0
Аб - Абонемент 14/11/7    1 0
Аб - Абонемент 14/11/8    1 0
Аб - Абонемент 14/11/9    1 0
ЧЗ - Читальний зал 1/2007/14    1 0
ЧЗ - Читальний зал 1/2007/15    1 0
ЧЗ - Читальний зал 1/2007/16    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'