Закалов О.В., Бортник А.І.
Розрахунок типових робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Автор: Закалов О.В., Бортник А.І. Авторський знак: З-18 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 105 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Аннотацiя: | У посібнику розглядаються конструктивні розрахунки типових робочих органів технологічного обладнання харчових виробництв, подано необхідний довідково-методичний матеріал для виконання практичних, лабораторних та контрольних робіт студентами спеціальності 8.090221 "Обладнання переробних та харчових виробництву".
Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя |
| Додаткові відомості щодо назви: | Методичний посібник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
14/11/1 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/10 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/2 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/3 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/4 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/5 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/6 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/7 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/8 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
14/11/9 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
1/2007/14 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
1/2007/15 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
1/2007/16 |
|
1 |
0 |
|