укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах

Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: З-14
Мова: Українська Обсяг: 496 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-364-093-6
Аннотацiя:Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач. Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про відповідальність:Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Орлова Є.І.
Серія
 Назва серії:МО і науки України. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 226187    1 0
ЧЗ - Читальний зал 226186    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'