Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: З-14
Мова: Українська Обсяг: 496 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-364-093-6
Аннотацiя: | Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.
Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Орлова Є.І. |
| Назва серії: | МО і науки України. Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
226187 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
226186 |
|
1 |
0 |
|