Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П. Авторський знак: П37 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 640 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-364-175-4
Аннотацiя: | У посібнику розглянуті особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація і характеристика технологічних процесій та виробництв як технологічних систем, основні кінетичні й технологічні закономірності харчових технологій, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад і властивості готової продукції.
Особлива увага приділена питанням безпеки харчових продуктів, управлінню їх якістю, стандартизації та сертифікації продукції і систем якості на харчових виробництвах.
Посібник призначений для студентів інженерно-техно.тогічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Буде корисним також для студентів іоиарознавчпх спеціальностей, викладачів, інженерно-технічних працівників і спеціалістів харчових виробництв.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Назва серії: | МО і науки України. Полтавський ун-т споживчої кооперації України |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
225972 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
225973 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
225974 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
225975 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
242902 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
225971 |
|
1 |
0 |
|