укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв

Рiк видання: 2006 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Плахотін В.Я., Тюрікова І.С., Хомич Г.П. Авторський знак: П37 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 640 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-364-175-4
Аннотацiя:У посібнику розглянуті особливості харчових продуктів як об'єктів виробництва, класифікація і характеристика технологічних процесій та виробництв як технологічних систем, основні кінетичні й технологічні закономірності харчових технологій, методи обробки сировини та їх вплив на хімічний склад і властивості готової продукції. Особлива увага приділена питанням безпеки харчових продуктів, управлінню їх якістю, стандартизації та сертифікації продукції і систем якості на харчових виробництвах. Посібник призначений для студентів інженерно-техно.тогічних спеціальностей вищих навчальних закладів. Буде корисним також для студентів іоиарознавчпх спеціальностей, викладачів, інженерно-технічних працівників і спеціалістів харчових виробництв.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
Серія
 Назва серії:МО і науки України. Полтавський ун-т споживчої кооперації України
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 225972    1 0
Аб - Абонемент 225973    1 0
Аб - Абонемент 225974    1 0
Аб - Абонемент 225975    0 0
Аб - Абонемент 242902    1 0
ЧЗ - Читальний зал 225971    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'