укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва

Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Одеса Видавництво: Друк
Авторський знак: Ф50
Мова: Українська Обсяг: 400 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-8149-74-2
Аннотацiя:В підручнику наведені технологічні особливості сировини для консервування, теоретичні основи методів консервування і наукове обґрунтування ряду технологічних процесів, які є загальними для більшості консервних виробництв: попередньої обробки сировини, у тому числі теплової; підготовки і використання тари, ексгаустування і закупорювання; теплової стерилізації і т.п. Для студентів вищих навчальних закладів харчової промисловості
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник для студентів вищих навчальних закладів
 Відомості про відповідальність:Флауменбаум Б.Л., Безусов А.Т., Сторожук В.М., Хомич Г.П.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 226207    1 0
Аб - Абонемент 226208    1 0
Аб - Абонемент 226209    1 0
Аб - Абонемент 226210    1 0
Аб - Абонемент 226211    1 0
Аб - Абонемент 226212    1 0
Аб - Абонемент 226213    1 0
Аб - Абонемент 226214    1 0
Аб - Абонемент 226215    1 0
Аб - Абонемент 226216    1 0
Аб - Абонемент 226217    1 0
Аб - Абонемент 226218    1 0
Аб - Абонемент 226219    1 0
Аб - Абонемент 226220    1 0
Аб - Абонемент 226221    1 0
Аб - Абонемент 226222    1 0
Аб - Абонемент 226223    1 0
Аб - Абонемент 226224    1 0
Аб - Абонемент 226225    1 0
Аб - Абонемент 242900    1 0
ЧЗ - Читальний зал 226206    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'