Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
Рiк видання: 2006 Мiсце видання: Одеса Видавництво: Друк
Авторський знак: Ф50
Мова: Українська Обсяг: 400 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-8149-74-2
Аннотацiя: | В підручнику наведені технологічні особливості сировини для консервування, теоретичні основи методів консервування і наукове обґрунтування ряду технологічних процесів, які є загальними для більшості консервних виробництв: попередньої обробки сировини, у тому числі теплової; підготовки і використання тари, ексгаустування і закупорювання; теплової стерилізації і т.п.
Для студентів вищих навчальних закладів харчової промисловості
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник для студентів вищих навчальних закладів |
| Відомості про відповідальність: | Флауменбаум Б.Л., Безусов А.Т., Сторожук В.М., Хомич Г.П. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
226207 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226208 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226209 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226210 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226211 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226212 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226213 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226214 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226215 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226216 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226217 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226218 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226219 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226220 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226221 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226222 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226223 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226224 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
226225 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
242900 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
226206 |
|
1 |
0 |
|