Домарецький В.А., Остапчук М.Б., Українець А.І.
Технологія харчових продуктів
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Домарецький В.А., Остапчук М.Б., Українець А.І. Авторський знак: Д66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 572 с.
Шифр: 664 (075.8) УДК: 664 ISBN: 966-612-027-5
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | За ред. д-ра техн. наук проф. А.І.Українця |
| Назва серії: | МО і науки України. Націон. ун-т харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
220998 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
220997 |
|
1 |
0 |
|