укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Домарецький В.А., Остапчук М.Б., Українець А.І.
Технологія харчових продуктів

Рiк видання: 2003 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Домарецький В.А., Остапчук М.Б., Українець А.І. Авторський знак: Д66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 572 с.
Шифр: 664 (075.8) УДК: 664 ISBN: 966-612-027-5
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про відповідальність:За ред. д-ра техн. наук проф. А.І.Українця
Серія
 Назва серії:МО і науки України. Націон. ун-т харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 220998    1 0
ЧЗ - Читальний зал 220997    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'