Герасименко О.А., Хвалковський Т.П.
Методи аналізу і контролю у виробництві цукру
Рiк видання: 1992 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища школа
Автор: Герасименко О.А., Хвалковський Т.П. Авторський знак: Г37 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 338 с.
Шифр: 664.1(075.8) УДК: 664.1 ISBN: 5-11-003750-7
Аннотацiя: | В посібнику описано методи аналізу і контролю при переробці цукрових буряків, тростинного цукру-сирцю, виробництві цукру-рафінаду, хімічний аналіз сировини, продуктів і відходів цукрового виробництва. Розглядаються методи визначення і контролю оптимального технологічного режиму у виробництві цукру.
Для студентів вузів харчової промисловості, а також працівників цукрового виробництва
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Довідково-методичний посібник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
198275 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
224650 |
|
1 |
0 |
|