укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Герасименко О.А., Хвалковський Т.П.
Методи аналізу і контролю у виробництві цукру

Рiк видання: 1992 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища школа
Автор: Герасименко О.А., Хвалковський Т.П. Авторський знак: Г37 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 338 с.
Шифр: 664.1(075.8) УДК: 664.1 ISBN: 5-11-003750-7
Аннотацiя:В посібнику описано методи аналізу і контролю при переробці цукрових буряків, тростинного цукру-сирцю, виробництві цукру-рафінаду, хімічний аналіз сировини, продуктів і відходів цукрового виробництва. Розглядаються методи визначення і контролю оптимального технологічного режиму у виробництві цукру. Для студентів вузів харчової промисловості, а також працівників цукрового виробництва
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Довідково-методичний посібник
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 198275    1 0
ЧЗ - Читальний зал 224650    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'