укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Пластун А.М., Ткач В.В.
Технологія приготування їжі

Рiк видання: 2004 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Пластун А.М., Ткач В.В. Авторський знак: П37 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 212 с.
Шифр: 664 УДК: 664 ISBN: 966-8568-23-0
Аннотацiя: Практикум для проведення практичних занять з навчальної дисципліни "Технологія приготування їжі" призначений для студентів технологічних відділень вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. У навчальному посібнику дані методичні рекомендації по визначенню закладки сировини стандартних та нестандартних кондицій для приготування страв та кулінарних виробів, ситуаційні завдання. Практикум охоплює основні розділи та теми дисципліни. Метою навчального посібника є надання студентам методичної допомоги по закріпленню знань з технології приготування їжі, набуття навичок роботи із Збірниками рецептур страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування. Практикум може бути використаний на навчальних заняттях та при організації самостійної роботи студентів.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник.Практикум
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 223581    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'