Валуйко Г.Г., Домарецький В.А., Загоруйко В.О.
Технологія вина
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: Київ Видавництво: ЦУЛ
Автор: Валуйко Г.Г., Домарецький В.А., Загоруйко В.О. Авторський знак: В15 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 592 с.
Шифр: 663.2(075.8) УДК: 663.2 ISBN: 966-8253-91-4
Аннотацiя: | У підручнику "Технологія вина" наведена історія розвитку виноградарства й виноробства у світі, на Україні і в Криму. Приведена класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації всіх типів виноградних вин. Основна увага в підручнику приділена технології виноградного сусла, хімізму і механізму спиртового і яблучно-молочного бродіння, технології столових, міцних і десертних вин, технології шампанських та ігристих вин, технології коньяку, а також питанням стабілізації виноградних вин.
Велика увага в підручнику приділена актуальним проблемам розвитку виноградарства і виноробства та основним аспектам економіки виноробства. Вивчення цих розділів дозволить студенту і молодому фахівцю творчо підійти до вибору і впровадженню у виробництво самих ефективних технологічних схем, які забезпечують низьку собівартість і високу якість кінцевих продуктів.
Книга призначена для студентів і викладачів вищих закладів освіти, магістрантів, аспірантів, а також |
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
223567 |
|
1 |
0 |
|