Закалов О.В., Ворощук В.Я.
Технологічне обладнання харчових виробництв
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Автор: Закалов О.В., Ворощук В.Я. Авторський знак: З-18 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 196 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Аннотацiя: | Праця науковця ТДТУ імені Івана Пулюя |
| Додаткові відомості щодо назви: | Посібник до лабораторних, практичних і самостійних робіт для студентів денної, заочної і екстернатної форми навчання спеціальності 7.090221 "Обладнання переробних і харчових виробництв" |
| Загальні зауваження: | ТДТУ. К-ра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
233364 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233365 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233366 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233367 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233368 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233369 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233370 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233371 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
233979 |
|
1 |
0 |
|