Фан-Юнг А.Ф., Фламенбаум Б.Л., Изотов А.К.
Технология консервирования плодов и овощей
Рiк видання: 1961 Мiсце видання: М. Видавництво: Пищепромиздат
Автор: Фан-Юнг А.Ф., Фламенбаум Б.Л., Изотов А.К. Авторський знак: Ф21 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 518 с.
Шифр: 664 УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | Учебник |
| Відомості про видання: | Изд.2-е, исправл. и дополнен. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
16953 |
|
1 |
0 |
|