укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Фан-Юнг А.Ф., Фламенбаум Б.Л., Изотов А.К.
Технология консервирования плодов и овощей

Рiк видання: 1961 Мiсце видання: М. Видавництво: Пищепромиздат
Автор: Фан-Юнг А.Ф., Фламенбаум Б.Л., Изотов А.К. Авторський знак: Ф21 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 518 с.
Шифр: 664 УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Учебник
 Відомості про видання:Изд.2-е, исправл. и дополнен.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 16953    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'