укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Луговий Б.Л.
Антигіпертензивні властивості пептидів, які утворюються у процесі протеолізу в-казеїну ферментами молочнокислих бактерій

Рiк видання: 2000 Мiсце видання: Тернопіль
Автор: Луговий Б.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 152 с.
Шифр: 577.112.6.152.34 УДК: 577.112.6.152.34
Аннотацiя:Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук. Виділення фізіологічно-активних продуктів протеолізу в-казеїну та вивчення впливу виділених пептидів на показники серцево-судинної системи білих щурів з експериментальною артеріальною
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал D41    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'