Луговий Б.Л.
Антигіпертензивні властивості пептидів, які утворюються у процесі протеолізу в-казеїну ферментами молочнокислих бактерій
Рiк видання: 2000 Мiсце видання: Тернопіль
Автор: Луговий Б.Л. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 152 с.
Шифр: 577.112.6.152.34 УДК: 577.112.6.152.34
Аннотацiя: | Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук.
Виділення фізіологічно-активних продуктів протеолізу в-казеїну та вивчення впливу виділених пептидів на показники серцево-судинної системи білих щурів з експериментальною артеріальною | Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
D41 |
|
1 |
0 |
|