укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Технология и оборудование пищевых производств
Рiк видання:
1977
Мiсце видання:
М.
Видавництво:
Пищевая промышленность
Авторський знак:
Т38
Мова:
Російська
Обсяг:
352 с.
Шифр:
664
УДК:
664
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Учебник
Відомості про відповідальність
:
Под ред. д-ра техн. наук Н.И.Назарова
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
Аб - Абонемент
234347
1
0
ЧЗ - Читальний зал
213522
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'