Методичні вказівки до розділу дипломного проекту "Охорона навколишнього середовища" для студентів спеціальностей 7.090221-Обладнання харчових виробництв, 7.091714-Технологія консервування
Рiк видання: 1999 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 28 с.
Шифр: 581.5(07) УДК: 581.5
| Відомості про відповідальність: | Молчанов А.Д., Мазяк З.Ю., Волікова Н.М., Карпінська І.А. |
| Загальні зауваження: | К-ра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/10 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/11 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/3 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/4 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/5 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/6 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/7 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/8 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
14/2000/9 |
|
1 |
0 |
|