укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичний посібник ( частина ІІ) до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологічне обладнання галузей харчових виробництв" для студентів спеціальностей 7.090221, 7.091714 всіх форм навчання

Рiк видання: 1999 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Шифр: 664.8(07) УДК: 664.8
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Ук. Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.
Примітки
 Загальні зауваження:К-ра обладнання харчових виробництв
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 16/99/30    1 0
ЧЗ - Читальний зал 16/99/31    1 0
ЧЗ - Читальний зал 16/99/32    1 0
ЧЗ - Читальний зал 16/99/33    1 0
ЧЗ - Читальний зал 16/99/34    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'