Методичний посібник ( частина ІІ) до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологічне обладнання галузей харчових виробництв" для студентів спеціальностей 7.090221, 7.091714 всіх форм навчання
Рiк видання: 1999 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Шифр: 664.8(07) УДК: 664.8
| Відомості про відповідальність: | Ук. Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. |
| Загальні зауваження: | К-ра обладнання харчових виробництв |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
16/99/30 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
16/99/31 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
16/99/32 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
16/99/33 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
16/99/34 |
|
1 |
0 |
|