укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичний посібник (Частина І) до виконання лабораторних робіт з технологічного обладнання харчових виробництв" для студентів спец. 7.090221, 7.091714

Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Відомості про відповідальність:Шинкарик М.М., Формазюк Л.В., Ворощук В.Я.
Примітки
 Загальні зауваження:К-ра обладнання харчових виробництв
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 34/98/101    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/102    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/103    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/104    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'