Методичний посібник (Частина І) до виконання лабораторних робіт з технологічного обладнання харчових виробництв" для студентів спец. 7.090221, 7.091714
Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Відомості про відповідальність: | Шинкарик М.М., Формазюк Л.В., Ворощук В.Я. |
| Загальні зауваження: | К-ра обладнання харчових виробництв |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/101 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/102 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/103 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/104 |
|
1 |
0 |
|