укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичний посібник до виконання курсового проекту з курсу "Технологічне обладнання галузей харчових виробництв"

Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 76 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:для ст. спец. 7.090221"Обладнання харчових виробництв", 7.091714"Технологія консервування"
 Відомості про відповідальність:Укладачі: Закалов О.В.,Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.
Примітки
 Загальні зауваження:Кафедра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал 20/98/1    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/10    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/2    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/3    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/4    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/5    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/6    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/7    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/8    1 0
ЧЗ - Читальний зал 20/98/9    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/66    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/67    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/68    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/69    1 0
ЧЗ - Читальний зал 34/98/70    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'