Методичний посібник до виконання курсового проекту з курсу "Технологічне обладнання галузей харчових виробництв"
Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 76 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | для ст. спец. 7.090221"Обладнання харчових виробництв", 7.091714"Технологія консервування" |
| Відомості про відповідальність: | Укладачі: Закалов О.В.,Шинкарик М.М., Ворощук В.Я. |
| Загальні зауваження: | Кафедра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/10 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/3 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/4 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/5 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/6 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/7 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/8 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
20/98/9 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/66 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/67 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/68 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/69 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
34/98/70 |
|
1 |
0 |
|