Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби
Рiк видання: 1995 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища школа
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 301 с.
Шифр: 664 УДК: 664 ISBN: 5-11-004549-6
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник для студентів вищих навчальних закладів |
| Відомості про відповідальність: | Флауменбаум Б.Л., Кротов Є.Г., Загібалов О.Ф. та ін. За ред. Б.Л. Флауменбаума |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
201404 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201408 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201409 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201410 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
201411 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
201412 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201413 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201414 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201415 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201416 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201417 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201418 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201419 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201420 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201421 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201422 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201424 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
201425 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201428 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201429 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201430 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
201431 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201432 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201433 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201434 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201435 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201436 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201437 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201438 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
201439 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201440 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201441 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
201442 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
248483 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
201403 |
|
1 |
0 |
|