укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби

Рiк видання: 1995 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища школа
Авторський знак: Т38
Мова: Українська Обсяг: 301 с.
Шифр: 664 УДК: 664 ISBN: 5-11-004549-6
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник для студентів вищих навчальних закладів
 Відомості про відповідальність:Флауменбаум Б.Л., Кротов Є.Г., Загібалов О.Ф. та ін. За ред. Б.Л. Флауменбаума
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 201404    1 0
Аб - Абонемент 201408    1 0
Аб - Абонемент 201409    1 0
Аб - Абонемент 201410    0 0
Аб - Абонемент 201411    0 0
Аб - Абонемент 201412    1 0
Аб - Абонемент 201413    1 0
Аб - Абонемент 201414    1 0
Аб - Абонемент 201415    1 0
Аб - Абонемент 201416    1 0
Аб - Абонемент 201417    1 0
Аб - Абонемент 201418    1 0
Аб - Абонемент 201419    1 0
Аб - Абонемент 201420    1 0
Аб - Абонемент 201421    1 0
Аб - Абонемент 201422    1 0
Аб - Абонемент 201424    0 0
Аб - Абонемент 201425    1 0
Аб - Абонемент 201428    1 0
Аб - Абонемент 201429    1 0
Аб - Абонемент 201430    0 0
Аб - Абонемент 201431    1 0
Аб - Абонемент 201432    1 0
Аб - Абонемент 201433    1 0
Аб - Абонемент 201434    1 0
Аб - Абонемент 201435    1 0
Аб - Абонемент 201436    1 0
Аб - Абонемент 201437    1 0
Аб - Абонемент 201438    0 0
Аб - Абонемент 201439    1 0
Аб - Абонемент 201440    1 0
Аб - Абонемент 201441    1 0
Аб - Абонемент 201442    0 0
Аб - Абонемент 248483    1 0
ЧЗ - Читальний зал 201403    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'